Koronavírusos a Barátok közt sztárja, a forgatásról került kórházba

Megosztás

A Bartha Zsoltot játszó Rékasi Károlyról derült ki, hogy elkapta a koronavírus-fertőzést, minderről a Blikknek nyilatkozott:

„Forgattunk a Barátok közttel, de rögtön jeleztem, hogy jól vagyok ugyan, de reggel óta furcsa izomfájdalmaim vannak, a hátamban és a lábamban, ahol nem lehetett volna, mert rokkantként nem tudom terhelni. Azonnal kórházba küldtek, ahol tavasz óta egyébként is rendszeresen tesztelik a stábot. Az eredmény pozitív lett, már vissza sem mentem a stúdióba”.

A színész három hétig volt karanténben, amelyen Pikali Gerda is osztozott vele – írja a HVG. Ennyi idő után lett ugyanis negatív a tesztjük. A lapnak azt mondta, az erős fájdalmak ellenére alapvetően jól élte meg a karanténidőszakot, és nagyon komoly tünetei sem voltak.

„Még az ízérzékelésem is megmaradt, a szaglásomat viszont már öt éve, a balesetemben elszenvedett koponyasérüléssel teljesen elveszítettem, így az nem tűnhetett fel” – idézi a lap Rékasit. A vírus az egész családon végigment, Rákasi Károly fia, Zsigmond is elkapta.

„Tudomásul kell venni, hogy ez a borzalom most létező veszély, oda kell figyelnünk egymásra, a szabályokat el kell fogadni, mert életek múlnak rajtunk. Sajnos a közvetlen környezetünkből távoztak olyanok, akiket jól ismertünk, szerettünk” – mondta a színész.

Kapcsolódó cikkek